Toppen dag!

Datum: 2013-05-25 & tid: 21:11:00 | kategori: Foto-Natur | Kommentarer (3)
Idag har det varit en toppen dag , Jag o tjejen drog till hennes moster för det var släckt kalas . Så tog med kameran och fotade :) Fotade/lekte med små barnen och hade det väldigt trevlig dag idag :D ( dock fast jag är väldigt blyg ) Så det har varit en bra dag idag :D + att jag tjatar på josefin att vi oxå ska ha barn snart ;) höhö !
 
 
 

oj!

Datum: 2013-05-22 & tid: 13:08:24 | kategori: Foto-Djur | Kommentarer (0)
Nu har min blogg varit helt död en väldigt väldigt lång tid :o Har inte haft något internet + att jag har varit hos anna i 1 vecka . Så har fotat lite under den tiden , Så jag tänkte lägga upp lite bilder jag fotade på annas familjs hundar :)
Igår drog jag och anna till till min tjej nere i småland , taxin hämta upp oss 06.00 och vi var framme 13.20 ( tåget var försenad med 25 min ca ) Så skönt att vara i tjejens armar igen , inte träffat henne på 1 vecka och 2 dagar. Shiiiiit så MYCKET jag har saknat henne .. Men nu nu nu är jag i hennes famn igen <3<3<3<3 ! JAG ÄR SÅ GRYMT KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR <3 :D
 
 

Våren!

Datum: 2013-05-12 & tid: 22:55:39 | kategori: Foto-Natur | Kommentarer (0)
Nu har värmen slagit till , nu kan man gå med shorst och t-shirt :D Så underbart! Jag och tjejen var ute en kväll och fotade lite , Så tänkte visa lite bilder jag tog medans vi gick promenaden . Urch det har kommit gigantiska myggor ;o Dom är jätte stora :c ( Jag hatar myggor ) Tjejen åkte hem idag och det var väldigt jobbigt :c men som tur är ses vi snart igen :D
 

Haft en awesome helg !

Datum: 2013-05-06 & tid: 01:04:59 | kategori: Själv-porträtt | Kommentarer (3)
I helgen kom tjejen hit , vi var på Rättviks marknaden på lördagen , men regnade hela tiden medans vi gick runt där , Så det var kallt och så , men kul :) Hittade en dröm fångare :D yey! Så ska se om mina drömmar blir bättre .. Tänkte ta kort på den om någon dag så får ni se hur den ser ut :D jag tyckte den va fin :) Så idag Åkte tjejen hem och det blev som de alltid blir att man blir ledsen :( Men som tur är får jag träffa henne på onsdag kväll igen :D YEY! Sen gick jag till Anna , och lagade mat åt oss , suttit ute i det fina vädret, och gått hem till hennes föräldrar :) Så nu sitter vi här o kollar igenom skolkatalogerna sen vi gick i 7an och 8an haha shit!

Hoppas ni har haft en toppen helg :)
 
Och mina tatueringar har läkt massa fint :D Så snart blir det en ny tatuering ( När man väl har råd ) + Mitt hår växer som ogräs .__.
 

Sorry!

Datum: 2013-05-03 & tid: 13:59:17 | kategori: Foto-Blandat | Kommentarer (2)
vet att jag inte har bloggat på väldigt väldigt länge , Men jag har legat inne på sjukan :( I helgen låg jag ner hela tiden har mått illa och varit kallsvättig, sen på söndag spydde jag blod, bad mig att åka in på direkten .. Snäll som anna var o hennes pappa skjutsade dom in mig till akuten . Väl när jag kom dit , Fick jag massa sladdar på hela kroppen , Flera rör blod tog dom , + nål i handen utifall jag behövde dropp . När jag väl fick träffa läkaren så sa hon att jag fick lov att stanna kvar . Dom la mig in på ett rum och låg med dropp hela natten + illamående läkemedel för att stoppa illamåendet . Dom tog blodtryck flera gånger under natten , Sov kanske 2 timmar som högst , skulle vara fastande .. + att jag inte hade ätit på hela helgen . Så innan 12 fick jag reda på att jag ska åka ner till någon annan våning , för att få ner slang genom halsen ner i magen/tarmen . När jag kommer in på rummet , så ser jag EN GRYMT STOR SLANG , jag bara ska den ner från munnen till magen? dom bara ja ! Började få panik . Men fick lugnande innan , vet att jag såg på en skärm ett tag där dom visade hur de såg ut i min mage . och att hon sa hela tiden vad tycktig du är ! Sen somnade jag . Väl när dom var klara kom dom in från avdelningen och skulle skjutsa upp mig på rummet igen , så fråga dom om jag hade somnat haha ! Sen somnade jag igen , och vaknade upp på rummet. Men fick reda på att det såg bra ut i magen dock var det irriterat i magen , kunde vara gluten ! Sen vid 16.15 skrevs jag ut . Och anna kom och åkte buss med mig , Hon följde med mig hem , väl när jag kom hem börja jag spy igen D: Så har sovit hos Anna från Måndag tills idag ! Har ej kunnat äta något . Men får i mig lite välling . ( det är bra för magen ) Ska äta medicin morgon o kväll i två veckor ! från i måndags tills idag har jag gått ner lite mer än 3 kg . Känns inte så kul ! Men det positiva är i kväll kommer tjejen hit :D Som jag inte har sätt på 1 vecka .
 
Sorry för lång text !
 
 

RSS 2.0