Egypten

Datum: 2014-11-08 & tid: 19:28:20 | kategori: Egypten 2011 | Kommentarer (0)
Saknar att åka runt i öknen . Få se solnedgången gå ner vid bergen , Få se hur det är att leva ute i öknen , få rida kamel , men de bästa av allt få se stjärnorna stråla runt hela himlen , Fantastisk var det , går inte att beskriva i ord hur underbart det var att vara ute i ingenstans och bara ha öknen runt om än och sitta och se upp mot alla stjänorna .
 
Liten del över byn som låg mitt ute i Öknen i Egypten
Här satt vi och rökte vatten pipa och fick höra på när dom sjöng för oss .
Fick springa ner från en klippa med öken sand
Och sen få se solnedgången
 
 
 
 
 

#twospiritpeople

Datum: 2014-11-06 & tid: 16:17:32 | kategori: Själv-porträtt | Kommentarer (0)
Jag fick hem några two-spirit people tatueringar av http://www.vanessalopez.se/ Blev så himla glad ! Fick i uppgift att ta bilder när jag hade tatueringen på mig , Så här kommer resultat :)
 
vet ni vad twospiritpeople betyder ? vad det står för?

sv :visste du/ni att two-spirit är vad indianerna
 kallade HBTQ människor för? och för dem var
 vi heliga!
 

Självklart ställer jag upp och gör detta uppdrag :) xoxo
 
 

Mycket som händer , Operation snart !

Datum: 2014-11-02 & tid: 20:04:43 | kategori: text | Kommentarer (4)
Det är så himla mycket som händer just nu ! har inte tid att sitta vid datorn känns det som :o Väntar på en operationstid . varit in och ut på lasarettet tagit massa prover, och har rasat ner i vikt . Och det visade sig att jag har några dåliga prover .. och det har inte med att jag äter dåligt . ( tror inte jag har nämt att jag har gått ner över 20 kg på ett halv år ) och min läkare vill göra en titthålsoperation i magen . så kommer få en tid innom en månad, så väntar bara på ett brev hem när det kommer bli av. Jag har gjort den där operationen för några år sen , INGET JAG VILL GÖRA OM :( smärtan efteråt är inte det roligaste .. inte kunna ligga eller sitta en vecka efter , smärta gånger 100 .. men jag vet att jag måste göra denna operation igen ! så det är bara att se framåt :) att dom vill kolla upp vad det är för fel på mig . Har börjat jobba 2 gånger i veckan oxå .. Men någon gång kommer bloggen sätta igång riktigt igen :) men just nu är det Kaos i lilla mig ! xoxo
 
 
 
 

RSS 2.0