Spanien Del 3

Datum: 2015-12-29 & tid: 18:21:12 | kategori: Resor | Kommentarer (7)
Vi Bodde på san agustin men det var väldigt kallt så åkte varje dag till puerto rico där det var 32 grader i skuggan. Badade och solade :) Nu när man lägger in bilderna så vill man bara tillbaka till Värmen , saknar värmen :(
 
Tjejen och Jag låg och solade under dagarna
Såhära såg det ut där vi badade och solade .
Fick reda på att det fanns en hiss man kunde åka 10 stationer upp och då gick vi dit och åkte den är hissen , med glasfönster fast jag är höjdrädd , men när såg hur vackert det var så tänkte man inte på hur högt det var utan hur fint det var och fotade självklart utsikten.
 

Börjar Komma igång i lägenheten :)

Datum: 2015-12-29 & tid: 17:59:23 | kategori: Inredning | Kommentarer (0)
Börjat komma igång i den nya lägenheten ! Myshörnan är klar :D Det är en gammal lägenhet så det är inte som en "vanlig" Lägenhet :)  Kommer komma upp bättre bilder sen så ni förstå vad jag menar .. Men älskar denna lägenhet hur den är byggt  :D och bara längtar tills hela lägenheten är färdig :)
 
Myshörnan :
Myskläder på , bjuder på en bild på mig själv , då inte myshörnan var färdig riktigt än .
 
 

God Jul <3

Datum: 2015-12-21 & tid: 21:21:07 | kategori: Foto-Mina chihuahua hundar | Kommentarer (3)
Var och hämtade denna nya familjemedlemmen i Värmland för några dagar sen :) Så nu har Stina en liten kompis . Hon är överlycklig , dom springer runt i hela lägenheten och leker . God Jul på er :)
 
 

Spanien Del 2

Datum: 2015-12-16 & tid: 11:00:00 | kategori: Resor | Kommentarer (0)
Spanien har jag aldrig vart förut , Men Maten var inte det godaste, jag är nog mer för Grekland! Men hade 4 underbara dagar här i Spanien .
 
Balkongen på hotellrummet
Kärlek<3
Utanför Hotellet , Bodde på femstjärnigt hotell :)
 
 
 

Spanien Del 1

Datum: 2015-12-16 & tid: 01:40:18 | kategori: Resor | Kommentarer (0)
Jag och Tjejen drog till Gran Canaria i 4 dagar , tänkte visa lite Go Pro bilder där ifrån att börja med , sen blir det mobil bilder , fotade inte så mycket med system kameran . Hade otroligt fint väder runt 32 grader , Just nu längtar man bara tillbaka till Värmen då det är 14- här i Falun .
 
Hand hjärta <3
Höra hur vågorna åkte in mot stranden det är nog det avslappande som finns och se solnedgången börja komma .
Var ganska kallt i Havet där vi bodde i San Agustin , så blev bara att doppa fötterna, dock bade tjejen där i dom stora vågrna . Vi åkte ofta till Purtio Rico och badade , varmare i luften och varmare i vattnet .
 
 

RSS 2.0