Första ego bilden med nya objektivet ,

Datum: 2016-01-31 & tid: 17:24:45 | kategori: Själv-porträtt | Kommentarer (0)
Testade att fota med nya objektivet på mig själv i spegeln, jag hatar nämligen när någon annan tar kort på mig :o Stor där i över 30 min och raderar och raderar bilderna på mig , men den här får duga ! haha ..  I helgen har det varit en lugn helg , myst med vovvarna varit ute och gått med dom varit + Grader ute yey! sen åkte vi till sågmyra och jag hittade två t-shirtar med ankare :D as snygga! tänkte ta bild och lägga upp sen , ( Ni som inte vet har jag ju en Tatuering mellan brösten just en Ankare )  Tänkte jag skulle ut och fota Ella och Stina men lilla Ella vill ju inte stå still , hon har så sjukt mycket energi . haha :) Så det får bli en utmaning att få henne still breve stina i några sekunder haha :) och jag ska bli gråhårig till veckan :D hoppas jag kommer passa i det . xoxo
 

Klippt mig :)

Datum: 2016-01-26 & tid: 07:21:00 | kategori: Bilder genom min mobil | Kommentarer (0)
Äntligen har jag klippt av mig håret, som var FÖR långt .. Så himla skönt att äntligen va kort hårig igen och må bättre i hur man ser ut , annars var det bara mössa som fanns på 24/7 :P Idag är det en sån där jobbig dag , först Kontroll för min asma . Sen Ätstörningskleniken . Inte alls pepp .. Idag är en sån där dag man bara vill ligga i soffa mysa ner sig med hundarna och tjejen , inte ens ha en liten tanke om mat . Utan bara vara . Igår var Hundarna på Arken zoo och klippte klona , dom var så duktiga så :) Ella fick ett nytt halsband :) + dom var här och fixade elementerna som inte funkar , yey 1 grad varmare blev det i lägenheten så nu är det 17 Grader , KALLT ! Så får ringa och tjata på dom idag igen att det inte hjälpte ! Nu kommer två bilder på mig hur jag ser ut i det ny klippta håret .
 

Problem med Nikon D7000

Datum: 2016-01-22 & tid: 04:24:00 | kategori: Foto-Blandat | Kommentarer (1)
Här är mer bilder från det nya objektivet jag fick av tjejen , är otroligt nöjd med det :) Dock har min Kamera D7000 svårt att sätta fokus , tydligen var det ett problem med den kameran därför många väntade med att Nikon D7100 skulle komma ut . Men varför säljer dom en kamera som har svårt att sätta fokus ? Suck .Någon mer som har Nikon D7000 som har svårt att få till fokusen?
 
En bild från Centrum i Falun
 
 

Nya objektivet.

Datum: 2016-01-19 & tid: 12:31:01 | kategori: Foto-Blandat | Kommentarer (3)
Fick ett Nytt objektiv av tjejen som jag har velat ha länge , Nikon Nikkor AF-S 50/1,4 G :D . Var ute och testade det lite fort på morgonen men var så sjukt kallt så ville bara in i värmen igen men några bilder blev det . Här är en bild i alla fall , Jätte nöjd med objektivet :D
 
 
 

Gott Nytt År <3

Datum: 2016-01-10 & tid: 00:19:09 | kategori: Kärlek | Kommentarer (0)
Hade världens bästa nyår med min fina familj :) Jag och tjejen klädde upp oss (även hundarna var fina ) , spelade bingolotto och åt god mat , gick ut på balkongen och skålade in det nya året ! :)  Var en lugn och fin kväll/natt .
Detta nyår kan inget slå! <3 Har en sån underbar familj som jag älskar <3 gaycolor @ instagram
 
 
 

RSS 2.0