Snö och åter snö

Datum: 2015-01-27 & tid: 03:09:08 | kategori: Foto-Blandat | Kommentarer (3)
Det bara väller ner snö nu när snön äntligen hade nästan försvunnit ! eller i alla fall blivit mindre. Nu är det FÖR MKT snö tycker jag :c usch! Men hundarna bara älskar det ! :) Vi har bestämt att dra och åka slalom någon helg ! SAKNART ! Har ni mkt snö hos er?
 

V I N T E R

Datum: 2015-01-14 & tid: 02:31:16 | kategori: Foto-Natur | Kommentarer (4)
 

Jag

Datum: 2015-01-11 & tid: 22:49:38 | kategori: Själv-porträtt | Kommentarer (0)
För några dagar sen , åkte jag in på akuten för jag kunde inte somna för jag hade sån smärta vid bröstet . kändes som jag skulle dö låg och vred mig i sängen men somnade om och vaknade med samma smärta igen . tungt att andas så jag ringde 1177 dom bad mig att åka in . så direkt när jag kom dit . tog dom ekg och prover, men det visades att jag hade inflammerad bröstkorg på vänter sida, så nu vilar jag för fullt ..
 
 
 
 

Hemsk dag :(

Datum: 2015-01-10 & tid: 20:47:09 | kategori: Foto-Natur | Kommentarer (4)
Idag fick jag besked av Ove att Alice fick lov att gå bort idag  , hon hade dåligt hjärta . Sorg i mitt hjärta just nu . Fick Alice när jag va 14år av mormor o morfar en liten jack russell   . Men när mamma dog , bestämde jag mig för att lämna kvar alice på gården där mamma och hennes sambo ove bodde , för hon var uppvuxen där och hade stor gård . Så ville jag inte att Ove skulle bli helt själv när mamma gick bort . Så denna dag har varit att gråta , gråta , gråta ! i Förrgår sa jag till tjejen , vi måste åka och hälsa på Alice jag tror hon dör snart, jag borde lyssna på min magkänsla då de stämde in när mamma dog ,då sa jag dagen innan mamma kommer dö i morgon. Men vi åkte aldrig . jag önska jag hade åkt dit i förrgår och kunnat fått sett henne , krama henne och säga att jag älskar henne . Men nu har hon det bra uppe i Himlen med Mamma <3
Tog den här bilden igår , solen lyser igenom träderna , Alice var min sol <3
 
 

Kristaller :)

Datum: 2015-01-06 & tid: 01:35:25 | kategori: Foto-Blandat | Kommentarer (4)
Igår kom mina kristaller äntligen :D Har väntat varje dag att dom ska komma haha :) Visst är dom helt FANTASTISKA ? :)
 
 

2014

Datum: 2015-01-05 & tid: 10:00:00 | kategori: Foto-Blandat | Kommentarer (0)
Tänkte lägga upp lite bilder jag tog under 2014 ! Året har varit bra , men hoppas 2015 kan bli ännu bättre!
Hade ni ett bra år?
 
Här hade jag precis fått hem min nya kamera Nikon D7000 Så fick lov att ta kameran med ut och fota lite :)
Passade även på att fota lite får
Även blommor är fint att fota :)
Jag och tjejen Bestämde oss för att resa till Kreta , Hela resan va en katastrof , blev bestulen på kamera,ipad mm ( rånad när vi var i rummet, och jag såg mannen ingen lyckad resa SKRÄCKRESA. ( så denna bild är tagen med tjejens kamera ) dock jag som har redigerat bilden :)
När vi kom hem från Kreta bestämde vi oss för att flytta mer ut på Landet . Dock ser inte vardagsrummet ut så nu + att jag fick ut en ny kamera på hemförsäkringen annars hade jag typ dött utan kamera ..
Fick även ett ryck och klippte ner hela håret . Som tur är de har de växt ut en bra bit nu ,
Köpte även en till Chihuahua som heter Luna .
Yohio kom till Orsa för att spela så jag passade på att fota lite då oxå .
Varit barnvakt åt Lilla oliver mkt under året , min tjejs lillebros .
På julafton fick Stina min chihuahua vara fin och självklart fick jag lov att fota henne hur söt hon skulle vara på julafton.
 

Fotat Månen i kväll!

Datum: 2015-01-04 & tid: 01:22:00 | kategori: Foto-Natur | Kommentarer (0)
Idag fotade jag månen på nytt , för på nyår var det fullt med moln på himlen så det var ingen idé att fota ! Månen kan man sitta och kolla på i flera minuter , så otroligt fin! tror ni att vi är dom ända människor som finns på denna solsystemet? tror ni det finns fler liv på andra planeter? Det tror jag !
 
 

Stina <3

Datum: 2015-01-03 & tid: 06:12:04 | kategori: Foto-Mina chihuahua hundar | Kommentarer (1)
Stina på Julafton <3 Eller hur är hon otroligt mega söt? <3
 

RSS 2.0